Ηλιακτίδες Αγκαλιάς στο Πεντάγραμμο της Αγάπης
Ανθολόγιο Ποίησης και Λογοτεχνίας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-267-597-7
Μπαρμπουνάκης Χ., Θεσσαλονίκη, 10/2024
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 14/4/2026
€ 21.20 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 316 σελ.
Περιγραφή

ΗΛΙΑΚΤΙΔΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ: ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ

Μέσα από τις σελίδες αυτού του μοναδικού ανθολογίου, ο Παράσχος (Πάρης) Μανιάτης μας προσκαλεί σε ένα βαθύτατο ταξίδι στον κόσμο της ποίησης και της λογοτεχνίας, όπου η ψυχή και η σκέψη συναντιούνται για να δημιουργήσουν ένα πλούσιο μωσαϊκό συναισθημάτων και ιδεών.

Στην ανθολογία αυτή, η ζωή παρουσιάζεται μέσα από έναν καμβά γεμάτο με αντιφάσεις και εντάσεις. Ο συγγραφέας αγγίζει θέματα όπως η αγάπη, η ελευθερία, η κοινωνία και η ανθρώπινη φύση, προσφέροντας μια ποιητική εξερεύνηση της πραγματικότητας. Τα ποιήματα και τα πεζά κείμενα αντανακλούν την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης εμπειρίας και καλούν τον αναγνώστη να σκεφτεί βαθύτερα για τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του.

Η ανθολογία αποτελεί μια πύλη για την ψυχή, αναδεικνύοντας την ανάγκη για φροντίδα και εσωτερική αναζήτηση. Κάθε σελίδα είναι ένας καθρέπτης της ανθρώπινης ύπαρξης, όπου η αγωνία για το νόημα της ζωής, η αναζήτηση της αλήθειας και η ανάγκη για πνευματική ανάπτυξη αποτυπώνονται με ένταση και ειλικρίνεια.

Η συλλογή αυτή είναι ένας ύμνος στην ανθρώπινη ψυχή και την ικανότητά της να υπερβαίνει τα εμπόδια, να αναζητά το φως και να χτίζει έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, ελπίδα και δικαιοσύνη. Με λόγο γεμάτο από λυρισμό και φιλοσοφική σκέψη, ο συγγραφέας προσκαλεί τον αναγνώστη σε μια αναζήτηση νοήματος και ευτυχίας, σε ένα έργο που υπόσχεται να αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην καρδιά και το νου.

Ελάτε να ανακαλύψετε το πεντάγραμμο της αγάπης μέσα από την ποίηση και τη λογοτεχνία, και αφήστε τις «Ηλιακτίδες Αγκαλιάς» να φωτίσουν τον δικό σας κόσμο.

Add: 2024-10-15 14:03:25 - Upd: 2024-10-15 14:03:24