Κλινική Βιοχημεία
Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο
Clinical Biochemistry : A Illustrated colour tex (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-583-808-9
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 5/2024
7η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 30/11/2025
€ 35.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Άδετο
21 x 29 εκ., 585 γρ., 200 σελ.
Περιγραφή

Περιγραφή

Η «Κλινική βιοχημεία» είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές εγχειρίδιο, με πωλήσεις που υπερβαίνουν τις 80.000 παγκοσμίως. Χρησιμοποιείται σε πολλές ιατρικές σχολές ανά τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε 10 γλώσσες. Το βιβλίο περιέχει όλες τις γνώσεις που χρειάζεται ο φοιτητής για την εφαρμογή της κλινικής βιοχημείας σε ένα κλινικό πλαίσιο και απευθύνεται κατά βάση σε όσους δεν έχουν εξοικείωση με το θέμα. Είναι κατάλληλο για τους προπτυχιακούς φοιτητές ιατρικής, νοσηλευτικής, βιολογίας και φαρμακευτικής. Οι νέοι ιατροί θα το βρουν επίσης χρήσιμο.

Η έβδομη έκδοση διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά που έκαναν τις προηγούμενες εκδόσεις τόσο δημοφιλείς. Το κείμενο είναι εύληπτο αλλά όχι απλοποιημένο, καθώς περιλαμβάνει όλες τις βασικές και απαραίτητες πληροφορίες. Οι εικόνες, που αποτέλεσαν βασικό στοιχείο της επιτυχίας του βιβλίου, έχουν αναθεωρηθεί και ανανεωθεί.

Το βιβλίο συνιστά ιδανική πηγή για την κατανόηση του υποβάθρου των βιοχημικών εξετάσεων και του τρόπου ερμηνείας τους και θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στο κλινικό περιβάλλον. Στην παρούσα έκδοση διατηρείται η ίδια δομή που αποδείχθηκε τόσο επιτυχής. Μετά την εισαγωγική ενότητα ακολουθούν οι ενότητες της βασικής βιοχημείας, της ενδοκρινολογίας και των εξειδικευμένων βιοχημικών εξετάσεων.

Οι κλινικές σημειώσεις και τα ιστορικά περιστατικών σάς βοηθούν να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στην κλινική πράξη, ενώ κάθε θέμα παρουσιάζεται σε ένα πλούσια εικονογραφημένο δισέλιδο για ευχερέστερη κατανόηση.

Η «Κλινική βιοχημεία» συνιστά μια πολύτιμη προσθήκη στη βιβλιοθήκη του νέου αλλά και του πεπειραμένου επαγγελματία υγείας.


Add: 2024-09-12 16:14:08 - Upd: 2024-09-13 15:47:15